lees verderOpstart nieuw BIZ traject 2020-2024

Dankzij de BIZ is de afgelopen 5 jaar gezamenlijk geïnvesteerd in een veilig, aantrekkelijk en bereikbaar bedrijventerrein. Deze samenwerking heeft ons sterk gemaakt. Deze BIZ termijn (2015-2019) loopt op 31 december 2019 af. Indien de BIZ niet wordt verlengd, gaan alle inspanningen en investeringen van de afgelopen jaren verloren. Lees verder »

Informatie BIZ 2020-2024

Een BIZ (Bedrijven Investeringszone) biedt ondernemers de kans om gezamelijk Charloisse Poort veiliger en aantrekkelijker te maken en zorgt ervoor dat alle ondernemers meebetalen aan de uitvoering van plannen. 

• Belang voor ondernemers
• Huidige BIZ 2015-2019
• Nieuwe BIZ 2020-2024
• Draagvlakmeting
• BIZ informatiebijeenkomst 

      

Camerabewaking

Bij de hoofdentrees en op strategische locaties op het bedrijventerrein is een camera bewakingssysteem actief. De beelden worden live uitgekeken door de BBD. Lees verder »

Camera’s in beeld 

Meld uw camera(‘s) aan bij de politie. Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Lees verder >>

Veilig Ondernemen 

Het KVO-cerfiticaat is weer behaald! Doordat het bedrijventerrein van camerabewaking is voorzien ontvangen leden 15% korting op hun verzekeringen. Lees verder » 

 

 

Charloisse Poort » Home