Raamovereenkomst verzekeringspakket

Voor het bedrijventerrein Charloisse Poort is het KVO hercertificeringstraject succesvol doorlopen en opnieuw het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Nu het bedrijventerrein van camerabewaking is voorzien, ontvangt u 15% korting in plaats van 10% korting op uw verzekeringen.

Speciaal voor de leden PCP biedt Rabobank/Interpolis de verzekeringsaanbieding:

• 15% korting op de jaarpremies voor uw verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie op de Interpolis Bedrijven Compact Polis;
• Gratis technische inspectie door Interpolis met oplevering van een beveiligingsplan, afgestemd op de aard van uw bedrijf;
• Tot 8% premieteruggave op deze verzekeringen op basis van het collectieve schadeverloop op het bedrijventerrein, ten behoeve van de exploitatie. *

* De premieteruggave wordt uitgekeerd aan de Vereniging Parkmanagement Charloisse Poort. Deze kan dit bedrag doorbetalen aan de individuele deelnemers aan het beveiligingsproject, dan wel, met instemming van die deelnemers, dit bedrag besteden aan de jaarlijkse exploitatiekosten.

Gaat u nog (ver)bouwen?
Indien u nog gaat (ver)bouwen, kunt u eveneens van ons een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. We houden in ons advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

Waarom kiezen voor de Bedrijven Compact Polis van Interpolis?
De Bedrijven Compact Polis is een pakket met zeven schadeverzekeringen: Gebouwen, Bedrijfsmiddelen, Bedrijfsstagnatie, Verkeer, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieu. De ondernemer stelt zelf een pakket samen van de verzekeringen die hij belangrijk vindt.

De continuïteit van het bedrijf verzekerd
Met de Bedrijven Compact Polis verzekert de ondernemer onder andere zijn gebouwen, voorraad, inventaris en de financiële gevolgen van stilstand van zijn bedrijf door bijvoorbeeld inbraak, brand of storm. Zo voorkomt hij dat de continuïteit van zijn bedrijf gevaar loopt.

De voordelen van de Bedrijven Compact Polis op een rij:
• De Interpolis Bedrijven Compact Polis is speciaal ontwikkeld voor ondernemers.
• Hoe meer verzekeringen men op de Interpolis Bedrijven Compact Polis onderbrengt, hoe hoger de korting op de totale premie. De korting kan zelfs oplopen tot 12% per jaar.
• In geval van schade is één telefoontje voldoende: Interpolis handelt de schade snel en zorgvuldig af.
• Gratis waardebepaling van de bedrijfsgebouwen en inventaris tot € 2.300.000. Zijn voordeel? Hij krijgt een garantie tegen onderverzekering en betaalt de juiste premie!
• Maatwerk: hij bepaalt zelf wat hij wel en niet verzekert.
• Eén overzichtelijk verzekeringsbewijs voor al zijn schadeverzekeringen.

U bent geïnteresseerd?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Verzekeringen van de Rabobank Rotterdam, bereikbaar via 010-400 39 15 of per email verzekeringen@rotterdam.rabobank.nl

Charloisse Poort » Parkmanagement » Collectieve inkoop » Verzekeringen