Aanleg kruising en nieuwe hoofdentree Gouwe Park

In mei 2013 heeft de Provincie Zuid-Holland de werkzaamheden voor het aanleggen van de nieuwe VRI-kruising N207/N454/Gouwe Park aan aannemer Heijmans gegund. In de afgelopen maanden heeft Heijmans gewerkt aan het ontwerp en de voorbereiding voor de uitvoering. Inmiddels is gestart met de voorbereiding van de uitvoering.

Werkzaamheden

De bestaande kruising van de provinciale wegen N207 en N454 voldoet niet meer aan de eisen en kan het verkeersaanbod niet meer aan. Er wordt daarom een nieuwe kruising gerealiseerd welke ook in een nieuwe aansluiting voorziet voor bedrijventerrein Gouwe Park. De nieuwe kruising komt op onderstaande locatie.

Nieuwsbrief

Indien u op de hoogte wilt blijven van de werkzaamheden, informeert Heijmans u graag middels een maandelijkse digitale nieuwsbrief. Stuur uw naam, adres en e-mailadres naar secretariaatN207@heijmans.nl.

Contact

Als u gedurende de werkzaamheden van Heijmans vragen heeft over de uitvoeringswerkzaamheden, kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 030-6084177. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren. U kunt uw vraag ook altijd per mail aan Heijmans voorleggen, dit kan door te mailen naar secretariaatN207@heijmans.nl

Update werkzaamheden Heijmans
Download hier de November nieuwsbrief van Heijmans
Download hier de Oktober nieuwsbrief van Heijmans

Download hier de September nieuwsbrief van Heijmans
Download hier de Augustus nieuwsbrief van Heijmans 

 

Gouwe Park » Nieuws » Aanleg kruising en nieuwe entree