Parkmanagement Gouwe Park

Om een hoogwaardig kwaliteitsniveau en ondernemersklimaat voor het bedrijventerrein Gouwe Park te realiseren en te behouden, wordt parkmanagement toegepast.

Het duurzame beheer van Gouwe Park draagt bij aan:

• hoogwaardige kwaliteit van de bedrijfsomgeving
  • behoud en verbetering van de vastgoedwaarde
  • veiligheid
  • goede bereikbaarheid
  • prijsvoordelen door collectieve inkoop van diensten

Om dit te bewerkstelligen heeft de Vereniging van Eigenaren een verplicht basispakket geformuleerd en de eigenaren betalen hiervoor jaarlijks contributie.

Het basispakket van voorzieningen voor het bedrijventerrein Gouwe Park bestaat uit:

• collectieve beveiliging
  • bewegwijzering
  • vervoersmanagement
  • Keurmerk Veilig Ondernemen
  • parkmanagement

Ook streeft de vereniging naar duurzaam ondernemerschap, waarbij het behalen van economisch voordeel voor haar leden, door gezamenlijke inkoop van diensten en producten, samen gaat met de zorg voor een prettig en veilig ondernemersklimaat met aandacht voor het milieu. Het keuzepakket kan naar wens worden ingevuld met diensten en voorzieningen die ondernemers vrijwillig afnemen. Voor de leden en ondernemers zijn de volgende raamovereenkomsten afgesloten. Lees verder »

Gouwe Park » Parkmanagement