Collectieve inkoop

De Vereniging van Eigenaren streeft naar duurzaam ondernemerschap, waarbij het behalen van economisch voordeel voor haar leden, door gezamenlijke inkoop van diensten en producten, samen gaat met de zorg voor een prettig en veilig ondernemersklimaat met aandacht voor het milieu.

Samen sta je sterk, óók in het bedrijfsleven. Collectief inkopen kan een onderneming flinke besparingen in tijd en geld opleveren. De geldbesparing gaat verder dan alleen het bedingen van een lagere prijs. Ook het efficiënter regelen van zaken scheelt uiteindelijk flink in de kosten van de bedrijfsvoering.

Het keuzepakket kan naar wens worden ingevuld met diensten en voorzieningen die ondernemers vrijwillig afnemen. Voor de ondernemers op Gouwe Park zijn raamovereenkomsten afgesloten voor:

Gouwe Park » Parkmanagement » Collectieve inkoop