Aansluiting glasvezel

Online zakendoen is niet meer weg te denken in deze tijd. Snel en betrouwbaar internet met voldoende capaciteit is hierbij essentieel omdat bedrijfsapplicaties steeds meer bandbreedte gebruiken. Diverse internettoepassingen en het up- en downloaden van grote bestanden overbelasten uw huidige internetverbinding. Met als risico vertragingen en stagnaties voor uw bedrijfsvoering.

Zakelijk Glas van KPN: super snel internet

Op bedrijventerrein Gouwe Park is Zakelijk Glas van KPN beschikbaar. Een glasvezelverbinding, die u een hoge bandbreedte biedt. Waar een traditionele verbinding als DSL of kabel ophoudt, gaat glasvezel met de snelheid van het licht verder. Bij glasvezel geldt, dat bijvoorbeeld een snelheid van 50Mbit/s zowel voor up- als downloaden even hoog is. Naast supersnel internet worden toepassingen mogelijk als bijvoorbeeld werken op afstand, online back-up, videoconferencing, camerabeveiliging en het koppelen van vestigingen.
U kunt al beschikken over een glasvezelverbinding van 10 Mbit/s 1:10 met een synchrone up en downstream snelheid vanaf 184,00 euro per maand. Een overzicht van de tarieven van glasvezelverbindingen kunt u hier downloaden.

Raamovereenkomst

Naar aanleiding van de inventarisatie om de aansluiting op glasvezel te bundelen, hebben veel ondernemers belangstellend gereageerd. Voor de leden van de VvE Gouwe Park en de ondernemers op Gouwe Park is een raamovereenkomst afgesloten met KPN Top Business partner Axoft Networks Services. Voor de leden van de VvE en de ondernemers op Gouwe Park geldt tijdelijk een speciaal aanbod:

20% korting op de aansluitkosten van een glasvezelverbinding.
• Gratis Quick Scan door een consultant van Axoft Network Services voor uw bedrijf met betrekking tot de Telecom en IT infrastructuur van uw organisatie.
• Een gecombineerd opleveringsproces voor de aanleg van glasvezel voor alle bedrijven die mee willen doen met het aktie aanbod.
15% korting op vastetelefonieverkeer via KPN voor nationale, internationale én mobiele gesprekken.

Axoft Network Services

Ericis parkmanagement werkt op het bedrijventerrein Gouwe Park samen met Axoft Network Services, een KPN Top business partner. Axoft Network Services begeleidt uw bedrijf perfect bij de overstap naar de nieuwe digitale infrastructuur en neemt uitgebreid uw bedrijfssituatie door. U krijgt een advies over de vele mogelijkheden van Zakelijk Glas dat naadloos aansluit op uw bedrijfsbehoefte. Voor meer informatie over Axoft zie www.axoft.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie over Zakelijk Glas voor bedrijventerreinen van KPN zie www.glasinnederland.nl.

Indien u gebruik wilt maken van deze overeenkomst, kunt u het inschrijfformulier invullen en retourneren aan de parkmanager. Vervolgens zal Axoft Network Services contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Gouwe Park » Parkmanagement » Collectieve inkoop » Aansluiting glasvezel