Onderhoud blusmiddelen en noodverlichting

Veiligheid op uw werkvloer is van groot belang!

In samenwerking met Masset Solutions B.V. is een raamovereenkomst tot stand gekomen voor het jaarlijkse onderhoud van blusmiddelen én noodverlichting. 

“Conform het Gebruiksbesluit én de Arbo-wet dient in ieder gebouw voldoende blusmiddelen en noodverlichting aanwezig te zijn die ten minste eenmaal per jaar onderhouden en gecontroleerd worden. Men gaat er vaak vanuit dat, wanneer er blusmiddelen en noodverlichtingarmaturen aanwezig zijn, de veiligheid voldoende gewaarborgd is. Niets is minder waar! “

Als ondernemer op Gouwe Park kunt u voordeel behalen door collectieve inkoopprijzen (exclusief BTW) voor:

  • jaarlijks onderhoud blusmiddelen: à € 9,00
  • jaarlijks onderhoud noodverlichting: à € 6,75

Masset Solutions B.V. is gevestigd op Gouwe Park en berekent geen voorrijdkosten!

"Ouderwets" persoonlijk, gedreven en met ruim 19 jaar lange ervaring voorziet Masset Solutions B.V. ondernemersland van uiteenlopende diensten. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, blusmiddelen, cameratoezicht, toegangscontrole, hang- en sluitwerk, telecommunicatie of alles op het gebied van datanetwerken en computeroplossingen. Masset Solutions B.V. zorgt voor een oplossing op maat!

Indien u gebruik wilt maken van deze raamovereenkomst vragen wij u vriendelijk het inschrijfformulier in te vullen en te retourneren aan de parkmanager. Vervolgens zal Masset Solutions B.V. contact met u opnemen.

 

Gouwe Park » Parkmanagement » Collectieve inkoop » Blusmiddelen en noodverlichting