Fruit op 't werk

Regelmatig eten van vers fruit is belangrijk voor een goede en stabiele gezondheid. Bovendien levert het eten van fruit een betere inzet van uw personeel op en dringt het ziekteverzuim terug. Structureel fruit op het werk is bij veel bedrijven al niet meer weg te denken! Dé manier om aan uw personeel te laten zien dat een gezonde levensstijl belangrijk is en uit te stralen dat uw klanten te maken hebben met een gezond en vitaal bedrijf. Een simpel en laagdrempelig gebaar, toch zult u versteld staan van de positieve reacties op dit gezonde initiatief!

Vitamine & Zo

Vitamine & Zo is gevestigd op Gouwe Park en levert wekelijks meer dan 20.000 kilo fruit aan bedrijven door heel Nederland. Vitamine & Zo neemt het vullen en plaatsen van fruitboxen en/of fruitschalen volledig uit uw handen.

De inhoud van de box varieert per week. Standaard zitten er altijd appels, sinaasappels en bananen in de box, aangevuld met verschillende soorten seizoensfruit. Daarnaast levert Vitamine & Zo fruitmanden voor zieke medewerkers en zetten wij fruit in als actie om klanten of prospects te bereiken.

Gouwe Park voordeel

Voor de leden van de VvE Gouwe Park en de ondernemers op Gouwe Park heeft Vitamine & Zo een speciale aanbieding:

bedrijf

fruitbox/schaal

normale prijs

prijs Gouwe Park

5-10 medewerkers

20 stuks fruit per week

€ 12,00

€ 8,50

10-15 medewerkers

30 stuks fruit per week

€ 19,50

€ 15,00

vanaf 15 medewerkers

50 stuks fruit per week

€ 25,00

€ 20,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief het verpakken en de bezorging van het fruit, maar exclusief 6% BTW. Gebruik van displays wordt als service aangeboden.

Fruitbox: fiscaal aftrekbaar

De kosten voor het verstrekken van kleine consumpties, waaronder fruit, die worden genuttigd tijdens de werktijd, zijn volledig aftrekbaar. Als u fruit beschikbaar stelt als tussendoortje en als kleine snack, dan mag u alle kosten 100% aftrekken van de belasting. Dat geldt ook voor de BTW. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl (zakelijk > personeel en loon > bijzondere vormen van loon).

Informatie

Vitamine & Zo brengt wekelijks vers fruit bij u op de werkplek. Wilt u ook fruit op het werk? Of meer weten over “op maat” activiteiten? Voor meer informatie zie www.vitamineenzo.nl

 

 

 

Gouwe Park » Parkmanagement » Collectieve inkoop » Fruit op 't werk