Gladheidbestrijding eigen buitenterrein

Weet u het nog? Winter op Gouwe Park; sneeuw, ijs, gladheid…

Op de openbare wegen van het terrein verzorgt het Bedrijvenschap Regio Gouda de gladheidbestrijding. Op uw eigen terrein bent u hier zelf verantwoordelijk voor! Voor de ondernemers op Gouwe Park is een raamovereenkomst afgesloten met J. Bos en Zn. 

J. Bos en Zn

J. Bos en Zn is gevestigd in Moordrecht en verzorgt al meer dan 50 jaar gladheidbestrijding in de regio. Om u te ontlasten en te zorgen dat u niet voor (winterse) verrassingen komt te staan kan J. Bos en Zn de gladheidbestrijding op uw eigen terrein volledig uit handen nemen. Op basis van uw wensen en terreinspecifieke omstandigheden wordt een beknopt gladheidbestrijdingsplan opgesteld voor uw locatie. In dit plan worden de werkzaamheden, tijden en kosten vastgelegd. Het is ook mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs strooizout bij hen af te nemen. Zij zorgen voor de aflevering op uw adres.

Gouwe Park 15% voordeel

Voor de leden van de VvE Gouwe Park en de ondernemers op Gouwe Park biedt J. Bos en Zn een speciaal tarief:

 Strooien per half uur    Normaal     Gouwe Park tarief 
 Machinaal    € 112,50    € 95,65
 Handmatig    € 24,00    € 20,40
 Schuiven per half uur     Normaal    Gouwe Park tarief 
 Machinaal    € 43,50    € 37,00
 Handmatig    € 24,00    € 20,40
 Leveren strooizout    Normaal    Gouwe Park tarief *
 Per 25 kilo < 5 st.    € 8,50    € 7,25

 Per 25 kilo > 5 st.
(Bij kavelafspraken)

 € 8,00  € 6,80

Alle genoemde prijzen zijn inclusief arbeid, gebruik materieel, verpakken en bezorgen, maar exclusief BTW. 

* Prijs zout gebaseerd op huidig prijspeil, eventuele prijsverhogingen t.g.v. schaarste gedurende seizoen zullen worden doorberekend.

Indien u gebruik wilt maken van deze diensten vragen wij u vriendelijk het inschrijfformulier in te vullen en te retourneren aan de parkmanager. Vervolgens zal J. Bos en Zn contact met u opnemen.

Bedrijven die afgelopen seizoen al gebruik hebben gemaakt van de diensten van J. Bos en Zn en dit komende winterperiode willen voortzetten, verzoeken wij rechtstreeks contact op te nemen met J. Bos en Zn, tel 0182-372298 of via leen@bosmoordrecht.nl.

 

 

 

Gouwe Park » Parkmanagement » Collectieve inkoop » Gladheidbestrijding