Groenonderhoud

De tuin of groenstrook rondom het pand is het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt mede de uitstraling van het hele bedrijventerrein! Op basis van prijs, kwaliteit en service is voor de periode van één jaar een overeenkomst aangegaan met hoveniersbedrijf Garden Vision. Het raamcontract biedt het voordeel dat u profiteert van een gunstige inkoopprijs tegen een hoog dienstverleningsniveau. Indien u gebruik wilt maken van deze raamovereenkomst vragen wij u vriendelijk het het inschrijformulier te completeren en te retourneren aan de parkmanagementorganisatie Ericis. Vervolgens neemt Garden Vision contact
met u op.

Hoveniersbedrijf Garden Vision

Garden Vision levert een uitgebreid pakket van diensten aan van het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen tot de levering en onderhoud van interieurbeplanting. Daarnaast verzorgt Garden Vision diensten als goten vegen, bestrating vrijhouden van onkruid en straatkolken legen. Afhankelijk van de gewenste onderhoudsdiensten, de onderhoudsgevoeligheid van de tuin en het beschikbare budget biedt Garden Vision een offerte op maat aan. Garden Vision biedt contracten aan per maand, om de maand, per kwartaal of alleen voor het voor- en najaar. Voor langlopende contracten bieden we aantrekkelijke tarieven. Ook ligt een flexcontract binnen de mogelijkheden. Voor meer informatie kijk op www.Garden-vision.nl of neem contact op met de heer M. van Noppen, telefoonnummer 0172-232949.

Onderhoud buitenterrein

Groen leeft en dat betekent onderhoud! En zoals ook het bedrijfspand aan schoonmaak en onderhoud onderhevig is, is het ook van belang de tuin in goede staat te houden. Met regelmaat vakkundig en professioneel snoeien, bemesten en ongewenst kruid (onkruid) verwijderen is van groot belang voor de duurzaamheid van uw bedrijfstuin. Het totale onderhoud van het buitenterrein kan bij Garden Vision ondergebracht worden.

Interieurbeplanting

Om het bedrijfspand extra te verfraaien kan het groen ook naar binnen gehaald worden. Interieurbeplanting heeft zowel esthetische als klimatologische functies. Garden Vision heeft de kennis in huis de interieurbeplanting sfeervol en functioneel te realiseren en indien gewenst te onderhouden. Goede verzorging houdt uw planten immers veel langer mooi.

Ontwerp en aanleg

Garden Vision ontwerpt UW stijl! Passend bij de omgeving en karakter van uw bedrijf en in aansluiting op het beeldkwaliteitplan Gouwe Park. Daarbij is het altijd een uitdaging de ruimte zo functioneel mogelijk te benutten. Zo stellen aspecten als de bereikbaarheid van de entree voor transport, voldoende parkeerplaatsen en veiligheid en overzichtelijkheid eisen aan de bedrijfstuin en wordt ook het uitlichten van de gevel desgewenst meegenomen. Een goede aanleg is gebaseerd op duurzaamheid. Dat betekent duurzaamheid in gebruikte materialen, maar ook inplanting met het oog op de toekomst en dit werkt weer kostenbesparend op het onderhoud. Voor een ontwerptekening van een bedrijfstuin op het Gouwe Park worden geen kosten berekend.

 

Gouwe Park » Parkmanagement » Collectieve inkoop » Groenonderhoud